09.04. La Liga | Huseca – Elche | vetovihje

Veikkaajille.com

Perjantai-iltana, 09.04.2021 kello 22:00 tullaan kyämään kovaa kamppailua La Ligassa Husecan ja Elchen välillä. Kamppailun panos on suuri, sillä molemmilla joukkueilla on kova taistelu sarjapaikan säilyttämisestä. Husecan kuntopuntari on kohtuullinen – viimeisistä kuudesta otteluista kaksi voittoa, tasuria ja tappiota. Elchen vire on ollut hiukan vaisumpi, viimeisistä kuudesta pelistä yksi voitto, kaksi tasuria ja kolme tappiota.

Elche on viimeiset kuusi peliä vieraissa pelatessaan päästänyt maalin 2. puoliajalla. Huseca on puolestaan lähtenyt juuri toiseen puoliaikaan melko skarppina, näinollen voidaan pitää melko todennäköistä että Huseca tekee vähintään yhden maalin juuri toisella puoliajalla.

Valintamme: Huseca tekee maalin 2. puoliajalla @ 1.75