11.01. Moskovan Dynamo ‚Äď Jokerit: Veikkausvihje ūüí°

KHL Veikkausvihje

Tiistaina, 11. päivä tammikuuta kiekko putoaa VTB Areenan jäähän kello 18:30 Suomen aikaa, kun Moskovan Dynamo kohtaa Helsingin Jokerit.

# Moskovan Dynamon peli on heikentynyt, pataan on tullut kahdessa viime ottelussa: ensin Jokereita vastaan, sitten Neftehimikkiä vastaan kotona.

# Moskovalla on ollut ottelusiirtoja koronaviruksen takia siirretyistä otteluista, joukkue on saanut ladata pattereitaan kaikessa rauhassa.

# Jokerit on huikeassa vireessä, joulukuun koronapiina on ohi ja Lauri Marjamäki on saanut joukkueensa takaisin omalle tasolleen.

# Jokereillakin on ollut hyvä tilaisuus ladata pattereita, myös Jokereiden otteluita siirrettiin vastustajien koronatartuntojen takia.

Vaikka Moskovan Dynamo onkin ollut Jokereille perinteisesti vaikea vastustaja, maalinteko on kuitenkin Jokereilta sujunut Moskovaa vastaan. Viimeisessä kolmessa keskenäisessä kohtaamisessa, Jokerit on tehnyt peräti 10 maalia Moskovan Dynamoa vastaan!

Molemmilta joukkueilta odotetaan aktiivista hyökkäyspelaamista, lisäksi Brian O’Neillin kova vire saattaa olla avain maalintekoon.

Lisäksi, VTB areenan kapea kenttä antaa paremmat edellytykset maalinteolle, kuin esimerkiksi Hartwall Arenan kenttä. Tilastollisesti VTB areenalla pelatuissa otteluissa nähdään enemmän maaleja kuin KHL-otteluissa keskimäärin.

Valintamme: Jokerit yli 2,5 maalia (60 min) @1.95