15.01. Florida Panthers – Dallas Stars: Veikkausvihje

NHL Vihjeet

Perjantain ja lauantain välisenä yönä, kello 02:00 Suomen aikaa Florida Panthers saa vierakseen Dallas Starsin. Tarjoamme veikkausvihjeen kyseiseen otteluun.

Florida Panthers on voittanut kuusi seitsemästä edellisestä ottelustaan. Ainut tappio mainituissa otteluissa tuli vasta jatkoajalla. Andrew Brunetten koutsaama Panthers on siis hyvässä vireessä. Florida on myös ollut todella vakuuttava kotikentällään, sillä kotiotteluiden saldo on 19-3-0. Florida on kotipeleissään tehnyt yli 5 maalia jopa yli 50% pelatuista kotiotteluistaan.

Dallas Stars on myös hyvässä vireessä – kuudessa edelisessä pelissä peräti viisi voittoa. Ainut tappio karkasi viime minuuteilla St. Louis Bluesia vastaan. Maalintekeminen tuntuu Dallasilta sujuvan – edellinen ottelu päättyi 5-2 voittoon Seattle Krakenia vastaan.

Kaksikon edelliset kohtaamiset ovat olleet runsasmaalisia. Viimeksi Stars voitti Panthersin 6-5 jatkoajalla. Neljässä edellisessä keskenäisessä kohtaamisessa on tehty vähintään kuusi maalia varsinaisella peliajalla. Kaikki viittaa siihen, että maalijuhlat jatkuvat myös tänä yönä.

Valintamme: Ottelussa tehdään yli 6,5 maalia (+ja) @1.97